trappevask borretslag sameie

Trappevask Borretslag og Sameie

Riktig Renhold utfører renholdstjenester og trappevask for borretslag, sameier og aksjelag på store deler av østlandet. Du velger mellom faste rengjøringsoppdrag eller engangsjobber.

Se Hva Kundene Sier Om Trappevask Fra oss På Facebook

 • positive review  Fantastisk fornøyd med kvaliteten i arbeidet Riktig Renhold har gjort på kontorene mine. Anbefaler gjerne

  Christian Hoff Olsen Avatar Christian Hoff Olsen
  2019 januar 31

  positive review  Profesjonelle og utfører jobben som avtalt.

  Filip Krzewski Avatar Filip Krzewski
  2019 januar 31

  positive review  Veldig fornøyd med kvalitet og jobben Riktig Renhold har utført for oss. Anbefaler de på det sterkeste

  Aram Mirkani Avatar Aram Mirkani
  2019 januar 31

Viktigheten av trappevask i ditt Borretslag Eller Sameie

Riktig Renhold utfører flere type tjenester for våres trofaste borretslag og sameier. Den mest populære tjenesten er Trappevask. Vi møter en stadig økende etterspørsel etter trappevask i Oslo, Akershus, Drammen, Østfold og Vestfold. Kanskje som et resultat av at sunne og rene fellesområder gir økt hverdagsglede og bedrer helsen til beboerne. Det frigjør tid for beboerne og skaper mindre diskusjoner for styret.

Hvorfor skal dere velge Riktig Renhold?

Gjennom å være den beste leverandøren av trappevask for borettslag og sameier – garanterer vi å sørge for at fellesområdene alltid er ren og pen.

trappevask

Riktig Renhold leverer Trappevask i Oslo, Akershus, Drammen, Østfold & Vestfold

Riktig Renhold har utvidet til å tilby trappevask i Oslo, Akershus, Drammen, Vestfold og Østfold. Det betyr at ikke flere nå får tilgang på tjenesten.

Gratis & Uforpliktende Befaring Til Ditt Borettslag

Alle våres klienter får Gratis & Uforpliktende befaring. Enten det er av deres lokaler, bygg eller hjem. Vi setter service i førersetet og er opptatt av at alle kunder behandles etter deres behov.

Andre Tjenester

Riktig Renhold leverer også andre renholdstjenester som vaskehjelp og Flyttevask til hjemmet. Til bedrifter tilbyr vi bl.a. Daglig Renhold, Byggvask, Hovedrengjøring og Boning av Gulv.

 

 

Bli Kontaktet Vedrørende Trapevask i Oslo Akershus Drammen Vestfold eller Østfold

 

   

  Riktig Renhold Betjener Følgende Områder

  Oslo og omegn, Akershus, Drammen, Nedre eiker, Øvre eiker, Lier, Røyken, Sande, Ringerike Kongsberg, Hønefoss, Sandefjord, Tønsberg, Horten, Asker, Bærum, Stavern, Holmestrand, Svelvik, Tjøme, Halden, Sarpsborg, Fredrikstad, Moss, Askim, Mysen, Rygge, Spydeberg, Rakkestad med flere tettsteder i områdene rundt Oslo, Buskerud, Vestfold & Østfold.