Kontorvask

bli kontaktet

Fine dager med kontorvask  

Et rent kontor skaper gjerne en bedre hverdag for mang en arbeidstaker som tilbringer lange dager på kontoret hver dag. Det sies at et rent kontor skaper en bedre trivsel blant de ansatte. Ved kontorvask er det også nødvendig at PC-er og andre elektriske apparater blir tørket og rengjort på en tilstrekkelig måte.

Med et rent og velluktende kontor vil du tilrettelegge for en bedre hverdag for dine ansatte. Små tiltak kan også skape trivsel, og ikke minst mindre sykefravær. I et rent kontormiljø er det nødvendig å passe på at hygieneartikler er på plass på bad og kjøkken til enhver tid. Men det aller viktigste er selvfølgelig en grundig og kontinuerlig kontorvask.

Effektiv kontorvask

Det er viktig at kontorvasken blir utført på en tilfredsstillende måte slik at dine ansatte kan fortsette på arbeidet uten problemer. Det er mange typer bedrifter i det norske markedet som hver og en utfører ulike arbeidsoppgaver. Hver enkelt bedrift stiller derfor ulike krav til rengjøring.

Ved kontorvask blir bedriftens ønsker og behov tatt til etterretning slik at tilfredsstillende rengjøring kan bli foretatt på en effektiv måte. Rengjøringspersonellet vasker etter avtale og tilpasser seg effektivt bedriftens behov og retningslinjer.

 

Vask av elektrisk utstyr

En kontorvask omfatter rengjøring av kontorets elektriske apparater på en måte som ikke fører til skader eller ekstra kostnader. Rengjøring av eksempelvis PC-er og annet elektrisk utstyr vil gjerne bli utført etter avtale. Du slipper derfor overraskelser i forhold til at arbeidet du holdt på med dagen før er borte grunnet skader på det elektriske utstyret.

Ved vask av kontorpulten blir det som regel tatt hensyn til personlige eiendeler som tilhører bedriftens ansatte. Tastatur og PC blir gjerne tørket støv av på en tilstrekkelig måte uten at noe blir skadet. På denne måten vil en kontorvask tilfredsstille bedriftens krav om et ryddig og rent kontorlandskap.

 

Kontor og oppholdsrom

Det er alltid hyggelig for bedriftens kunder og ansatte å komme inn i et ryddig og rent kontorlokale. For å opprettholde denne standarden er det nødvendig med jevnlig rengjøring. Bedriften bestemmer selv hvor ofte det er nødvendig med en kontorvask.

I tillegg til en generell rengjøring av både gulv og flater vil som regel rengjøringspersonalet rydde lokalet for avfall som tomme flasker og avfall. Dersom bedriften ønsker kan det ofte etableres særskilte avtaler om de ulike rengjøringsrutinene, i forhold til hva som skal utføres ved hver kontorvask.

 

Vinduer og glatte flater

Skinnende rene vinduer er gjerne ikke alltid lett å få til selv. Derfor er vask av vinduer en tjeneste som rengjøringspersonalet kan utføre for bedriften. Derimot er det ikke nødvendig å vaske vinduene ved hver rengjøring. Derfor kan bedriften avtale vindusvask ved behov, slik at kontorets vinduer vedlikeholdes og rengjøres jevnlig under generell kontorvask.

Ved vask av glatte flater benyttes rengjøringsprodukter som er tilrettelagt for nettopp dette. Glatte flater er gjerne benker, speil og vinduer. Dette er flater som de ansatte som regel benytter hver dag. Derfor er det viktig at bedriften avtaler nærmere om hvilke flater som skal vaskes eller ikke under kontorvask, i forhold til gjeldende vaskerutiner.

 

Miljøvennlige renholdsprodukter  

Ved en kontorvask benyttes miljøvennlige rengjøringsprodukter som tilfredsstiller bedriftens forventinger og krav. Hvert enkelt rengjøringsprodukt rengjør i dybden og er tilrettelagt etter behov. Dersom bedriften benytter tepper vil disse rengjøres ved bruk av et godkjent rengjøringsprodukt.

Hvis bedriften ønsker at kontorvask skal inkludere rengjøring av skuffer og skap kan dette avtales med de fleste rengjøringsfirmaer. Rengjøringspersonell har god erfaring med å utføre en tilfredsstillende vask av kontorer og vil derfor effektivt tilpasse seg i forhold til bedriftens ledelse og ansatte.

 

Rent kontor skaper trivsel  

Undersøkelser viser generelt at et rent kontor skaper trivsel og velvære blant bedriftens ansatte. Det er alltid hyggelig å arbeide i et rent og lyst lokale sammen med kolleger og andre mennesker som besøker kontoret hver dag. I forhold til lunsj og sosiale sammenkomster er det viktig at hygiene og renslighet er i fokus på kontoret, slik at en kontorvask, profesjonell eller ei, er uunngåelig sånn sett.

Rene kontorer omfatter også et rent felleslokale slik at de ansatte kan oppholde seg der til enhver tid uten problemer. I tillegg er det viktig at både kjøkken og bad tilfredsstiller bedriftens krav og rutiner i forhold til renhold. Ved en kontorvask rengjøres både kjøleskap og andre kjøkkenartikler etter behov og avtale.

 

Benytt profesjonelle rengjørere  

De fleste bedrifter benytter seg av profesjonelle rengjøringsfirmaer ved kontorvask. Ved å benytte profesjonelle rengjørere vil du oppdage at rengjøringen blir utført på en effektiv og funksjonell måte. Du vil slik oppnå et resultat som både er tilfredsstillende i forhold til hygiene og innemiljø.

De fleste kontorer inneholder interiør og elektriske apparater som kan få skader under rengjøring. Ved bruk av profesjonelle rengjørere vil rengjøringen foregå på en skånsom måte. Bedriften kan på forhånd avtale hvilke rengjøringsprodukter som skal benyttes til enhver tid om dette er ønskelig. Med profesjonelle rengjørere vil du oppnå en kontorvask som tilfredsstiller bedriftens standarder.

 

Be om et uforpliktende tilbud på kontorvask

Dersom du vurderer å benytte deg av et profesjonelt rengjøringsfirma for kontorvask, så kan du med fordel be om en uforpliktende befaring. På denne måten vil bedriften være sikker på at rengjøringen foregår på en tilfredsstillende måte i forhold til behov og tilpasninger til enhver tid.

Hver og en kunde vil bli tilbudt en skreddersydd løsning som garantert også passer inn i ønsket budsjettramme. Det er utallige rengjøringsfirmaer som tilbyr rengjøring og kontorvask til det norske bedriftsmarkedet i dag. Derfor vil du uavhengig av hvem du velger finne et rengjøringsfirma som tilfredsstiller dine krav og forventninger.

 

Kontorvask som tilfredsstiller dine forventninger

En kontorvask utføres etter behov og ønske fra den enkelte bedriften. Et rent kontor vil på sikt skape større trivsel og gjerne også føre til lavere sykefravær. Med et rent kontor vil du derfor bidra til økt velvære for enhver ansatt som tilbringer mange timer på kontoret hver dag.

Det finnes utallige bedrifter i dagens norske markedet som alle og en krever ulike former for rengjøring. En tilstrekkelig kontorvask sørger for at de ansatte kan arbeide både før, under og etter rengjøringen ved behov. Elektriske apparater vil ikke bli berørt av rengjøringen slik at de ansatte kan fortsette på arbeidet etter at rengjøringen er unnagjort.

Riktig renhold leverer kontorvask i Drammen, Østfold, Vestfold, Akershus og Oslo

Se Hva Kundene Sier Om Oss På Facebook

 • positive review  Fantastisk fornøyd med kvaliteten i arbeidet Riktig Renhold har gjort på kontorene mine. Anbefaler gjerne

  Christian Hoff Olsen Avatar Christian Hoff Olsen
  2019 januar 31

  positive review  Veldig fornøyd med kvalitet og jobben Riktig Renhold har utført for oss. Anbefaler de på det sterkeste

  Aram Mirkani Avatar Aram Mirkani
  2019 januar 31

  positive review  Profesjonelle og utfører jobben som avtalt.

  Filip Krzewski Avatar Filip Krzewski
  2019 januar 31

Gratis & Uforpliktende befaring