Daglig renhold i Oslo, Akerhus, Buskerud, Vestfold, Østfold

bli kontaktet

Forskning viser at daglig renhold på arbeidsplassen gir lavere sykelighet blant medarbeidere og deres familiemedlemmer, samt høyere produksjon og effektivitet. En ren og ryddig arbeidsplass reduserer sjansen for allergier og astmasymptomer.

Vi er stolt av å være blant de beste på markedet når det gjelder Daglig renhold i Oslo, Akershus, Buskerud, Vestfold og Østfold.

Jobben vi utfører er meningsfull og viktig for oss. Derfor er hver enkel kunde betydningsfull. Uansett om det er renhold på kontor, barnehage, kjøpe- eller treningssenter, restaurant eller helseforetak, er kvalitet og resultat rettesnoren for alt arbeid vi utfører.

Våre sterke side er påpasselighet, omhyggelighet, forståelse av kundens behov og forventninger for å kunne overgå disse. Dette sikrer høy kvalitet.

Et godt arbeidsmiljø og rene omgivelser skaper ikke bare trivsel, men gir også høyere produksjon, følelsesmessig velvære og bedre humør. Vi er glade for å bidra til rene og sunne arbeidsomgivelser.

 

Vi tilbyr også andre tjenester som Hovedrengjøring, Byggvask og Boning av gulv

 

 

Se Hva Kundene Sier Om Oss På Facebook

 • positive review  Fantastisk fornøyd med kvaliteten i arbeidet Riktig Renhold har gjort på kontorene mine. Anbefaler gjerne

  Christian Hoff Olsen Avatar Christian Hoff Olsen
  2019 januar 31

  positive review  Profesjonelle og utfører jobben som avtalt.

  Filip Krzewski Avatar Filip Krzewski
  2019 januar 31

  positive review  Veldig fornøyd med kvalitet og jobben Riktig Renhold har utført for oss. Anbefaler de på det sterkeste

  Aram Mirkani Avatar Aram Mirkani
  2019 januar 31

Gratis & Uforpliktende befaring