BONING AV GULV I oslo, akerhus, buskerud, østfold, vestfold

bli kontaktet

Legg viktige oppgaver i eksperters hender.

Riktig Renhold AS er stolt av å kunne tilby tjenester av fagfolk som spesialiserer seg i boning av gulv og gulvlakkering i Oslo, Akershus, Buskerud, Vestfold og Østfold.

Med over 100 fornøyde kunder som gleder seg over renoverte gulv som oppleves som nye, øker verdien og holder lenger.

Tepperrens

Riktig Renhold AS mestrer alle detaljer og finesser innen tepperens. Vi fjerner maksimalt med smuss, flekker, dårlig lukt og allergener på en miljøvennlig måte, og du som kunde vil være fornøyd med resultatet. Vi benytter oss av toppmoderne rensemaskiner som gjør teppene grundig rene.

Vi er en erfaren aktør innen renholdsfaget, hos oss er hver detalje nøye gjennomtenkt. Rene tepper er vesentlig for et sunt innemiljø. Derfor anbefaler vi at teppet renses minst én gang per måned. På den måten kan du redusere risiko for vekst av husstøvmidd. En av de vanligste årsakene til astma, allergier og andre luftveissykdommer.

Riktig Renhold tilbyr også andre tjenester til bedrifter som Daglig Renhold, Hovedrengjøring og Byggvask

Til Hjemmet, Borretslag og Sameier tilbyr vi Vaskehjelp, Flyttevask og Trappevask til borretslag og sameier

Se Hva Kundene Sier Om Oss På Facebook

 • positive review  Veldig fornøyd med kvalitet og jobben Riktig Renhold har utført for oss. Anbefaler de på det sterkeste

  Aram Mirkani Avatar Aram Mirkani
  2019 januar 31

  positive review  Profesjonelle og utfører jobben som avtalt.

  Filip Krzewski Avatar Filip Krzewski
  2019 januar 31

  positive review  Fantastisk fornøyd med kvaliteten i arbeidet Riktig Renhold har gjort på kontorene mine. Anbefaler gjerne

  Christian Hoff Olsen Avatar Christian Hoff Olsen
  2019 januar 31

Gratis & Uforpliktende befaring

  Om Boning av gulv

  Det er allerede ved innkjøp av gulv nødvendig å tenke på hvordan gulvet skal vedlikeholdes, og ikke minst rengjøres over tid. Et gulv er ikke laget for å vare evig. Dersom du er påpasselig med bruk og vedlikehold vil du derimot oppleve at boligens gulv varer i en årrekke. Her er boning av gulv et optimalt alternativ.

  Det finnes mange typer gulv å velge mellom i det norske markedet i dag. Du kan derfor velge og vrake i spennende og funksjonelle gulvløsninger som utmerket tilfredsstiller dine forventinger. Vedlikehold er derimot viktig i forhold til bruk og slitasje. Ved boning av gulv både fornyer og pleier du gulvet slik at det varer i mange flere år.

   

  Skuring og boning av gulv

  Vanlig rengjøring vil vedlikeholde gulvene og gjøre at de holdes rene over tid. Derimot vil daglig bruk over mange år føre til at toppbelegget på gulvet slites ned, slik at gulvet virker glansløst. Gulvet vil derfor virke mindre pent for både beboer og gjester som kommer på besøk. Dette problemet kan du løse ved å foreta en boning av gulv.

  Før du boner gulvet ditt er det nødvending at du først skurer og rengjør gulvet tilstrekkelig. En vellykket boning av gulv vil føre til at det legger seg en hinne på gulvet som vil beskytte gulvet over tid. Du behøver derfor ikke å kjøpe nytt gulv om du ønsker en fornyelse av boligens gulv. Det kan lønne seg å benytte profesjonelle rengjørere når du skal skure og bone gulvet ditt for best resultat.

   

  Unngå direkte slitasje

  Hvis du går til innkjøp av et nytt gulv er det viktig at du tar forbehold om hvilke rengjøringsprodukter som er nødvendig for å opprettholde gulvets standard slik du ønsker. I denne sammenhengen kan du med godt resultat spørre fagfolk om råd og veiledning før du går til anskaffelse av nytt gulv. Boning av gulv vil da mest sannsynlig være et naturlig råd.

  Du kan med fordel benytte tepper under bord og stoler for å unngå at det oppstår slitasje på gulvet. Du kan også benytte deg av et profesjonelt rengjøringsfirma for å oppnå at gulvet ditt blir rengjort på en tilstrekkelig måte, gjennom boning av gulv. Etterhvert vil dette være nødvendig uansett hvor skånsom du er.

   

  Boning av gulv sikrer en evig glans

  Ved innkjøp av nytt gulv er det viktig å ta hensyn til hvilket vedlikehold som blir anbefalt for at gulvet skal holde seg fint i mange år. Det er derfor også viktig å gå til anskaffelse av riktige rengjøringsprodukter, slik at du fra første dag oppnår et resultat som ikke gir slitasje på gulvet. Dersom gulvet bærer preg av slitasje over tid kan det bli stadig vanskeligere å rengjøre, og da vil boning av gulv være nødvendig.

  Hvis slitasjeskader gjør at renholdet ikke fungerer like bra som tidligere kan du med fordel skure gulvet med riktige renholdsprodukter. Deretter kan boning av gulv som nevnt være nødvendig for at gulvet atter en gang skal få igjen den glansen det hadde da gulvet var nytt. Det gjør det lettere å vaske gulvet ordentlig i fremtiden også.

   

  Miljøvennlige rengjøringsprodukter

  For at gulvet ditt skal bevare både farge og glans er det nødvending at du benytter deg av gode og tilpassede rengjøringsprodukter. Med riktig renhold vil gulvet opprettholde den originale kvaliteten som det hadde da det var nytt. Dersom ikke tiden strekker til kan du med stor fordel benytte deg av boning av gulv og renhold fra erfarne og profesjonelle rengjøringsfirmaer.

  Regelmessig renhold og boning av gulv vil bidra til at hjemmet ditt bevarer et godt innemiljø. For å opprettholde et godt innemiljø er det også viktig med regelmessig utluftning. Et godt innemiljø vil også bli preget av hvilke rengjøringsprodukter som du benytter til daglig. Det anbefales derfor at du benytter renholdsprodukter som både er miljøvennlige og ikke inneholder skadelige kjemikalier.

   

  Velg riktig gulv

  Hvis du skal gå til anskaffelse av nytt gulv er det viktig at du kjøper et gulv som passer ditt bruk og behov på en tilstrekkelig måte. Det finnes mange flotte gulv i det norske markedet som i stor grad er tilpasset forbrukere i Norge. Det er derimot viktig å ta hensyn til bruksområde og vedlikehold, slik som boning av gulv, når du skal bestemme deg for hvilken type gulv som passer boligen din best.

  Du velger riktig gulv ved å ta hensyn til både farge og materialer, slik at gulvet blir tilpasset boligen din på best mulig måte. Det tilbys utallige muligheter i forhold til utforming og kvalitet. Ved valg av riktig gulv kommer du langt. Men ingen gulv er feilfrie, og boning av gulv er derfor noe de fleste ender opp med å måtte gjøre.

   

  Tilstrekkelig boning av gulv

  Uavhengig av hvilket gulv du har i din bolig vil det kreve en tilstrekkelig rengjøring slik at det beholder glansen over lengre tid. Med tilstrekkelig rengjøring blir også vedlikeholdet enklere å forholde seg til. Beskytt effektivt gulvet ditt ved å benytte tepper under møbler slik at det ikke oppstår unødvendig slitasje på gulvet.

  Dersom du behøver å friske opp gulvet ditt er det ikke nødvendigvis behov for å gå til anskaffelse av et nytt gulv. Du kommer langt med en god og grundig skuring. Du vil da raskt se om det er behov for boning av gulvet. Boning av gulv er en utmerket måte å opprettholde gulvets originale farge og glans.