bilde av festning for renhold i akershus

Vaskehjelp, Flyttevask Rengjøring Og Renhold i Akershus

På jakt etter noen som utfører Rengjøring og Renhold i Akershus? Riktig Renhold er et vaskefirma som er stolt av å meddele at vi har åpnet for levering av renholdstjenester i Akershus. Vi etterstreber å levere maksimal kvalitet i arbeide vi utfører – enten det er renhold for hjemmet eller for bedriften. Vi utfører arbeidsoppgavene våres med stor iver og leverer både fast vaskehjelp, kontorvask, daglig renhold, flyttevask, byggvask, trappevask og andre renhold tjenester i Akerhus.

Anbefaling – Se Hva Kundene Sier Om Vaskehjelp i Akershus På Facebook

 • positive review  Veldig fornøyd med kvalitet og jobben Riktig Renhold har utført for oss. Anbefaler de på det sterkeste

  thumb Aram Mirkani
  2019 January 31

  positive review  Profesjonelle og utfører jobben som avtalt.

  thumb Filip Krzewski
  2019 January 31

  positive review  Fantastisk fornøyd med kvaliteten i arbeidet Riktig Renhold har gjort på kontorene mine. Anbefaler gjerne

  thumb Christian Hoff Olsen
  2019 January 31


For Bedrifter – Renhold Og Rengjøring i Akershus

Riktig Renhold tilbyr et komplett tjenestespekter til for våres lojale bedriftskunder. Mest populær er kontorvask – Daglig renhold, men kundene våres får også levert andre nødvendige tjenester som nedvask, byggvask, årlig hovedrengjøring, vindusvask, tepperens, utvask, trappevask med mer.

Bedrifter Tjener Mye På Rengjøring i Akershus

Ved å elske faget, og alltid etterstrebe fornøyde kunder og flotte resultater tørr vi å påstå å være den flinkeste leverandøren av renhold i Akerhus. Riktig Renhold garanterer for at bedriften alltid får et sunt & rent arbeidsklima. Forskning Viser det å opprettholde et rent arbeidsmiljø ikke bare øker både arbeidsglede, effektivitet og produktivitet. Det påvises også at et rent inneklima reduserer sykefraværet til dine ansatte. Vi vet hvor viktig et rent arbeidsklima er og arbeider alltid mot å opprettholde et kvalitativt høyt nivå med vårt renholdsarbeid.

renhold i akershus

For Hjemmet – Flyttevask og
Fast Vaskehjelp i Akerhus

Riktig Renhold vaskefirma har utvidet til å tilby vaskehjelp, renhold og rengjøring for private i Akerhus. Vi mottar stadig flere henvendelser vedrørende private rengjøringstjenester som flyttevask, husvask og fast vaskehjelp i akershus. Alt for mange opplever hjemmerenhold som både tungt, stress og som en liten givende oppgave å håndtere. Vi har full forståelse for at det ikke alltid er like lett å ta fatt på arbeidet med å holde hjemmet rent og pent etter en lang arbeisdag – eller arbeidsuke.
Fast vaskehjelp og renhold i Akershus øker stadig i popularitet. Det gir helsegevinster og sørger for enn sunn livsstil. Hjemmrenhold gir deg økt følelse av velvære og bedre helse. Ikke minst frigjør det tid til deg og familien. Tid som kan brukes på andre mer givende aktiviteter.

Leverer dere til sameiet mitt?

Det gjør vi. Finn ut om trappevask her

Uforpliktende & Gratis Befaring – Beste Pris

Du får Gratis & Uforpliktende befaring. Enten det er av deres lokaler, bygg eller hjem. Vi setter service i førersetet og er opptatt av at alle kunder behandles etter deres behov til en god og fornuftig pris

Få Gratis & uforpliktende Befaring For Renhold I Akershus til din bedrift Gratis her.

Eller book Befaring for fast vaskehjelp eller flyttevask til ditt hjem.

Områder Vi Leverer Rengjøring

Riktig Renhold leverer også renhold i Drammen, Oslo, Vestfold og Østfold.
I tillegg leverer vi renhold i tettsteder i Akershus som: Asker, Gjerdrum, Skedsmo, Lørenskog, Bærum, Ullensaker, Ski, Oppegård, Eidsvoll, Nittedal, Nes, Ås, Hurdal, Nesodden, Sørum, Rælingen, Vestby, Aurskog-høland, Frogn, Nannestad, Jessheim, Bærum, Fet, Enebakk, Drøbak, Nesoddtangen, Råholt med flere områder.

Bli Kontaktet Om Renhold i Akershus