Vaskehjelp, Renhold og Flyttevask i Fredrikstad, Sarpsborg, Moss og Halden

Våpenskjold Østfold Fredrikstad Sarpsborg Moss Halden

Er du på let etter renhold i Fredrikstad, Moss, Halden eller Sarpsborg eller et annet sted i Østfold? Riktig Renhold utfører daglig oppdrag som innebefatter renhold i Moss, Halden, Fredrikstad og Sarpsborg. Riktig renhold er et vaskefirma som er opptatt av å levere kvalitet i alle ledd til markedets beste priser. Vi er stolte av det vi gjør og vil alltid være opptatt av å tilpasse vårt arbeid enten det er rengjøring for bedrifter, vaskehjelp for hjemmet eller flyttevask. Vi leverer flere tjenester til organiasasjoner og private i Fredrikstad, Halden, Moss, Sarpsborg og Østfold forøvrig.

Om Rengjøring i Fredrikstad, Halden, Moss og Sarpsborg på Facebook

 • positive review  Profesjonelle og utfører jobben som avtalt.

  Filip Krzewski Avatar Filip Krzewski
  2019 januar 31

  positive review  Veldig fornøyd med kvalitet og jobben Riktig Renhold har utført for oss. Anbefaler de på det sterkeste

  Aram Mirkani Avatar Aram Mirkani
  2019 januar 31

  positive review  Fantastisk fornøyd med kvaliteten i arbeidet Riktig Renhold har gjort på kontorene mine. Anbefaler gjerne

  Christian Hoff Olsen Avatar Christian Hoff Olsen
  2019 januar 31

Hvilke rengjøring tjenester leverer dere til bedrifter?

Riktig Renhold arbeider daglig med flere lojale kunder i fredrikstad, Sarpsborg, Moss, Halden og østfold forøvrig. Vi tilpasser oss etter deres behov og kan utføre de tjenestene dere ønsker. Dette kan være tjenester som Daglig Renhold, nedvask, byggvask, vinduvask, trappevask, årlig hovedrengjøring, tepperens,utvask eller annet.

Kontorvask

Hvordan ville arbeidsdagen vært uten et rent kontor? Kontorvask i Fredrikstad, Sarpsborg, Halden eller Moss er minst like populært som i resten av landet. Heldigvis forstår bedriftsledere viktigheten av et sunt og godt arbeidsmiljø, og bruker derfor ofte renholdsfirma til utførelse av jobben. Ta gjerne kontakt med oss for kontorvask i Østfold.

Brakkevask

Med stadig utbygging av boliger, vekst hos entreprenørfirma er brakkevask en tjeneste som vi som renholdsfirma har spesialisert oss til. Denne rengjøringsformen krever egen kompetanse. ta gjerne kontakt for brakkevask i østfold.

Hva sier forskning om renhold for bedriften?


Positive effekter av renhold på kontoret er udiskutablet tilstede. De som velger fast renhold i Østfold fra riktig renhold oppnår et sunt og triverlig arbeidsklima. Forskningen forteller at rene kontorer blant annet reduserer sykefravær betraktelig. Forskningen viser også at et sunt inneklima øker efektiviten, arbeidslysten og produktiviteten til arbeideren. Vi tar Din- og dine ansatte sin helsesituasjon på alvor. Derfor vil vi alltid levere et skinnende rent resultat etter at vårt arbeid er utført.

Rengjøring, flyttevask og vaskehjelp i Fredrikstad, Halden, Moss og Sarpsborg for hjemmet


Vi utfører selvfølgelig private renholdstjenester i hele østfold. Etterspørselen av rengjøringstjenester som vaskehjelp, huskvask, utvask / flyttevask i Sarpsborg, Moss, Halden og Fredrikstad er på oppadgående kurve. Riktig renhold får henvendelser fra familier i Østfold som ønsker rengjøring utført i sitt hjem på daglig basis. Det er ikke vanskelig å forstå at det føles både slitsomt, stressende og tidskrevende å gjøre renholdsjobben i eget hjem. Det er en stor jobb, og det er absolutt ikke det man ønsker å gjøre etter en tung dag på jobben. Oppsummert kan vi si at privat renhold i fredrikstad blir mer populært for hver dag som går. Det skaper et sunt miljø hjemme for hele familien. Det gir solide helsegevinster, mindre stress og økt velvære. I tillegg får familien muligheten til å burde tiden deres på andre ting – helt uten dårlig samvittighet.

Visningsvask Østfold

Visningsvask i Østfold hjelper deg med å gi et positivt inntrykk til personer som deltar på visningen når du skal selge boligen din. Vasketjenesten er stadig mer populær og leveres i hele Østfold.

Kan Riktig Renhold utføre tjenester for borettsalget mitt?
Det kan vi. Les mer om renhold for borettslag og sameier her

rengjøring av vask

Godkjent Renholdsfirma Østfold

Å være et godkjent renholdsfirma i Østfold er et kvalitetstegn. Det betyr at vi alltid arbeider med kvalitet, og gjør det som er best for både kunden og ansatte. Kanskjer det derfor at stadig flere velger oss som sitt renholdsfirma i Østfold

Uforpliktende & Gratis Befaring – Laveste priser

Du trenger ikke kjøpe før du kjenner omfang og pris. Klienten våres får alle gratis & uforpliktende befaring. Det betyr ikke noe om det gjelder ditt hjem, dine kontorer eller ditt bygg. Service er i fokus og vi ønsker at alle behov avklares før start – til beste pris. Få Gratis & uforpliktende Befaring For Renhold I Fredrikstad og Sarpsborg til din bedrift Gratis Her Eller Bestill Befaring for vaskehjelp eller flyttevask hjem til deg.

Andre Områder Vi Leverer Renholdstjenester


Riktig Renhold vaskefirma leverer også renhold i Oslo, Akershus, Buskerud, Vestfold.
Og Andre steder i Østfold som: Rygge, Hvaler, Spydeberg, Marker, Trøgstad, Askim, Eidsberg, Rakkestad, Råde, Skiptvedt, Mysen, Son, Vestby, Eidsberg, Tomer, Hvidsten, Skjeberg, Torp Råde, Kråkerøy, Sellebakk, Gressvik, Rolvsøy, Yven, Manstad, Engelsviken, Borgenhaugen.
.

Bli kontaktet om Renhold / Rengjøring / Flyttevask i Østfold