Vaskehjelp, Renhold & Flyttevask i Tønsberg, Horten, Sandefjord, Larvik

kart for vaskehjelp rengjøring renhold tønsberg sandefjord horten larvik

Ser du etter noen som kan utføre renhold i Tønsberg, Horten, Sandefjord, Larvik eller et annet sted i ? Riktig Renhold er et vaskefirma som daglig utfører tjenester som vaskehjelp, flyttevask til private husholdninger i Vestfold. Vi utfører også rengjøring, kontorvask, daglig renhold, hovedrengjøring, byggvask med mer for bedrifter i Vestfold. Vi legger både hode og sjel i jobben som utføres og man skal alltid få et skinnende rent resultat når riktig renhold utfører renholdsarbeidet hos dere.

Tilbakemeldinger om rengjøring i Tønsberg, Horten, Sandefjord & Larvik

 • positive review  Fantastisk fornøyd med kvaliteten i arbeidet Riktig Renhold har gjort på kontorene mine. Anbefaler gjerne

  Christian Hoff Olsen Avatar Christian Hoff Olsen
  2019 januar 31

  positive review  Profesjonelle og utfører jobben som avtalt.

  Filip Krzewski Avatar Filip Krzewski
  2019 januar 31

  positive review  Veldig fornøyd med kvalitet og jobben Riktig Renhold har utført for oss. Anbefaler de på det sterkeste

  Aram Mirkani Avatar Aram Mirkani
  2019 januar 31

Rengjøring for bedriften i Vestfold

Riktig Renhold utfører renholdstjenester fra A – Å for bedrifter i Tønsberg, Sandefjord, Horten, Larvik og ellers i Vestfold. Klienter i vestfold i har tilgang til blant annet: Daglig renhold, Byggvask, vindusvask, tepperens, Trappevask, Hovedrengjøring og utvask.

Kontorvask Vestfold

Kontorvask i Vestfold og i byer som Tønsberg, Horten, Larvik og Sandefjord er de siste årene blitt en standard. Organisasjoner som arbeider fra kontor forstår i økt grad fordelene med å leie inn renholdsfirma til å utføre renholdsjobben. Vi opplever sterk vekst av firma som bestiller kontorvask i Vestfold

Brakkevask Vestfold

Brakkevask i Vestfold er en populær vasketjeneste, hvor vi som renholdsfirma har spesialisert oss. Vi utfører daglig brakkevask for firma i regionen.

Forskning på renhold hos bedrifter

Forskning.no har gjort omfattende forskning på det å utføre regelmessig renhold på jobben. Det vises seg at et rent kontor ikke bare reduserer sykefraværet blant deg og dine ansatte, men også er en av de viktigste grepene du kan gjøre for å øke effektiviten, arbeidsgleden og produktiviteten til dine ansatte. Dette tar vi i Riktig Renhold på alvor og vil til en hver tid etterstrebe kvalitet i arbeidet slik at dere får mest ut av arbeidsdagen.

Til hjemmet: Rengjøring, flyttevask og fast vaskehjelp i Tønsberg, Horten, Sandefjord og Larvik

Riktig renhold som vaskefirma tilbyr ikke bare tjenester til firmaet. Etter stor etterspørsel og daglige henvendelser fra private i Tønsberg, Horten, Sandefjord, Larvik og andre steder i vestfold har vi valgt å utvide tjenestespektert til også å dekke rengjøringstjenestene som trengs i hjemmet. Her leverer vi renholdstjenester som flyttevask, husvask og fast vaskehjelp i vestfold. Det å håndtere eget hjemmerenhold er både tidskrevene, tungt, stressende og kan oppleves som en lite hyggelig oppgave å foreta seg. Vi forstår godt at det ikke er like lett å ta fatt på arbeidet som kreves for å holde hjemmet rent som et tillegg til arbeid, barn og andre gjøremål. Populariteten til Fast vaskehjelp og renhold i vestfold øker for hver uke som går. Ved å tilby private renholdstjenester kan vi stolt si at vi er med på å gi økte helsegevinster og bidra til en sunnere livsstil i de tusen hjem.

vaskehjelp i sarpsborg som rengjør ovn

Visningsvask

Visningsvask er med på å løfte inntrykket når nye potensielle kjøpere besøker boligen din. Denne tjenesten er stadig mer populær ettersom at boligselger og megler forstår verdien av et rent hjem under visning.

Godkjent Renholdsfirma Vestfold

Som et godkjent renholdsfirma i vestfold er vi svært fornøyd med å kunne si at vi til en hver tid har kunden våres i fokus. Vi snur på alle steiner og sørger for at hvert behov tilfredstilles etter at vårt renholdsfirma har utført jobben hos dere.

100% Gratis og Uforpliktende befaring – Gode priser

Vi tilbyr 100% uforpliktende og gratis befaring til alle våres nye kunder. Det spiller ingen rolle om det gjelder kontorlokaler, bygg eller hjem. Service står i sentrum hos Riktig Renhold. I tillegg er det viktig for oss at alle våres kunder behandles etter behov til en fornuftig og god pris. Klikk her for å få gratis & uforpliktende befaring for din bedrift renhold i Tønsberg, Sandefjord, Horten eller Larvik. Eller forespør en befaring for fast vaskehjelp eller flyttevask til ditt hjem.

Vi leverer også renholdstjenester til andre områder

Riktig Renhold leverer også renhold i Buskerud, Oslo, Akershus og Østfold. I tillegg leverer vi renhold i tettsteder i vestfold som: Tønsberg, Sandefjord, Larvik, Horten, Sande, Holmestrand, Re, Færder, Svelvik, Lardal, Stokke

Bli kontaktet for Renhold / Rengjøring / Flyttevask i Tønsberg, Sandefjord, Horten, Larvik eller andre steder i Vestfold