HOVEDRENGJØRING i oslo, akershus, buskerud, vestfold, østfold

bli kontaktet

Effektiv nedvask og hovedrengjøring

Hovedrengjøring er en viktig form for renhold som bør utføres minst en til to ganger i året. Med en god nedvask fremmes innemiljøet og derav trivselens for brukerne i bygget uavhengig av bruksområdet. Dette er en form for rengjøring som fjerner støv og smuss som har samlet seg over lengre tid på en effektiv måte.

En hovedrengjøring og nedvask tilsier ikke nødvendigvis det samme. En nedvask er nødvendig når du flytter ut av et lokale eller en bolig slik at de nye eierne eller leietakerne kan benytte seg av rommene med en gang uten å måtte vaske ned etter deg eller dine.

Nedvask har høye krav

Det anbefales å foreta en nedvask etter at du har flyttet ut dine personlige eiendeler slik at nedvaskingen kan foregår på en effektiv måte. Med en grundig nedvask vil nye beboere kunne nyte et rengjort lokale eller bolig på en tilfredsstillende måte.

Det stilles høye krav til nedvask etter du har flyttet ut dine eiendeler. Dersom du ikke ønsker utføre nedvaskingen selv anbefales det at du kontakter et profesjonelt renholdsfirma. Nedvask vil deretter bli foretatt på en effektiv og tilfredsstillende måte uten at du behøver å bekymre deg for at ikke renholdet er godt nok.

 

Grundig hovedrengjøring sikrer en penere bolig

En grundig hovedrengjøring vil kunne føre til at boligen din blir lettere å vedlikeholde. Med renere vegger og tak vil det bli lettere å foreta nødvendig vedlikehold om dette er nødvending. I tillegg til vegger og tak vil en hovedrengjøring også medføre en grundig vask av inventar og hvitevarer.

En hovedrengjøring er omfattende i forhold til andre typer rengjøring. Ved rengjøring av bygg og lokaler bør også ventiler, vindu og lamper rengjøres. Det bør også foretas en vask av både karmer og fotlister for at lokalene skal bli tilstrekkelig rene i forhold til bruk og hygiene.

 

Forbedring av innemiljøet

En grundig og effektiv hovedrengjøring vil medføre at inneklimaet blir bedre på kort og lang sikt. På denne måten vil eventuelle plager grunnet støv og dyrehold effektivt reduseres. Enhver rengjøring bør tilpasses de ulike materialene og flatene som skal vaskes i forhold til rengjøringsmidler og kjemikalier.

Uavhengig av om det gjelder i hjemmet eller på arbeidsplassen vil en effektiv hovedrengjøring være nødvendig for å oppnå et maksimalt innemiljø i forhold til renslighet. Et dårlig innemiljø kan på sikt påvirke helsen din til å bli dårligere enn den hadde vært i et godt innemiljø. Mange bedrifter opplever også at et godt innemiljø har innvirkning på sykefraværet.

 

Høye krav til renholdet

En effektiv og grunnleggende nedvask krever at samtlige vegger og tak blir vasket på en tilstrekkelig måte. Grunnet at du gjerne skal overgi nøklene til nye eiere er det nødvendig at rengjøringen har blitt utført godt nok slik at du slipper å motta klager.

Det stilles mindre krav til en hovedrengjøring da dette ikke er en rengjøring som blir foretatt med tanke på en utskiftning av nye beboere eller brukere. Derimot er det lite som kan måle seg med et velholdt og rengjort bygg eller oppholdsrom. Derfor anbefales det at hovedrengjøringen blir utført på en tilstrekkelig måte til enhver tid. 

 

Profesjonelt renhold sørger for effektive og tilfredsstillende resultater

Dersom du skal flytte ut av din bolig eller dine lokaler vil det være nødvendig å foreta en grundig nedvask. I mange tilfeller er det å flytte ut en strevsom prosess som krever mye tid og ressurser. Det er derfor mange som velger å benytte seg av profesjonelle renholdere når omfattende renhold er nødvendig. Dette gjelder spesielt dersom en ikke har utført en hovedrengjøring på en god stund.

Et profesjonelt renhold krever gode rutiner og vaskeredskaper. Renholderne utfører vaskejobben på en effektiv og tilfredsstillende måte avhengig av hvilke tjenester du ønsker at de skal utføre. De tilpasser seg raskt sine nye arbeidsoppgaver og gjennomfører renholdet på en meget tilfredsstillende måte. Det gjelder for enhver nedvask, uansett hvor lenge det var siden din forrige hovedrengjøring i boligen.

 

Riktig bruk av vaskemidler

Profesjonelle renholdere kommer til avtalt tid og vasker ut din bolig eller ditt lokale på en effektiv måte. Et profesjonelt renhold krever nøyaktighet og ikke minst gode renholdsprodukter. Dersom du velger å benytte deg av profesjonelle renholdere behøver du ikke nødvendigvis å kjøpe inn vaskemidler som er nødvendig ved en nedvask eller en hovedrengjøring.

Ved bruk av riktige vaskemidler under nedvask eller hovedrengjøring, så blir både bad og kjøkken vasket på riktig måte. Det er i slike tilfeller nødvendig med desinfiserende vaskemidler som effektivt forhindrer at eventuelle bakterier sprer seg. I noen tilfeller av hovedrengjøring og nedvask er det også nødvendig å skure på flater der skitt og smuss har satt seg fast.

 

Nedvask og hovedrengjøring er helt essensielt

En effektiv og grundig nedvask vil tilfredsstille de kravene som nye beboere eller leietakere har i forhold til det å overta en ny bolig. Med en god nedvask sikrer du at du kan forlate din tidligere bolig med god samvittighet. Dette gjelder også ved skifte av lokaler eller overtakelse av bygg for bedrifter.

En hovedrengjøring bør utføres en til to ganger i året. Dette er en rengjøring som krever nøyaktighet og mye tid. Dersom du ikke ønsker å utføre hovedrengjøringen selv anbefales det at du kontakter et profesjonelt rengjøringsfirma slik at du kan prioritere andre gjøremål. De kan hjelpe deg med både nedvask og hovedrengjøring av ditt hjem, slik at du sikrer et optimalt resultat.

Riktig Renhold AS tilbyr skikkelig hovedrengjøring i Oslo, Akershus, Buskerud, Vestfold og Østfold. Hovedrengjøringen er noe de fleste gruer seg til eller ikke har tid til å gjøre. Rengjøringen er omfattende, tidkrevende og må utføres skikkelig.

Rengjøringen omfatter rengjøring av tak, ventiler og lysarmaturer, vegger, pussing av innvendig glass, vinduskarmer,dører, fotlister, inventar, samt desinfisering av toaletter.

Riktig Renhold AS anbefaler å gjennomføre en hovedrengjøring minst én gang i året. En skikkelig utført rengjøring gir et løft til lokalet og har en positiv innvirkning på bedriftens arbeidsmiljø og innemiljø.

Riktig Renhold tilbyr også andre tjenester til bedrifter som Daglig Renhold, Byggvask og Boning av gulv

Til Hjemmet, Borretslag og Sameier tilbyr vi Vaskehjelp, Flyttevask og Trappevask til borretslag og sameier

Se Hva Kundene Sier Om Oss På Facebook

 • positive review  Profesjonelle og utfører jobben som avtalt.

  Filip Krzewski Avatar Filip Krzewski
  2019 januar 31

  positive review  Fantastisk fornøyd med kvaliteten i arbeidet Riktig Renhold har gjort på kontorene mine. Anbefaler gjerne

  Christian Hoff Olsen Avatar Christian Hoff Olsen
  2019 januar 31

  positive review  Veldig fornøyd med kvalitet og jobben Riktig Renhold har utført for oss. Anbefaler de på det sterkeste

  Aram Mirkani Avatar Aram Mirkani
  2019 januar 31

Gratis & Uforpliktende befaring