barnehagevask

bli kontaktet

Barnehagevask

En effektiv barnehagevask må tilfredsstille gode rutiner som er satt i forhold til hygiene og krav fra det offentlige. I barnehagen er det mange barn og ansatte som må fungere på en god måte. Dette er nødvendig for at både barn og voksne skal fungere sammen i løpet av dagen.

En barnehage krever at renholdet er foretatt på en god og tilfredsstillende måte til enhver tid uavhengig av sykefravær i forbindelse med ansatte. For å tilfredsstille kravene om en tilfredsstillende barnehagevask er det derfor vanlig at barnehagedriften benytter seg av profesjonelle renholdere.

Effektiv og grundig barnehagevask

De mange barna som til enhver tid oppholder seg i barnehagen krever både oppmerksomhet og ikke minst en god hygiene. Det er derfor viktig at de ansatte tar seg tid til å opprettholde rutiner og vaner i forhold til gjøremål i løpet av dagen. Med gode rutiner vil barnehagen lettere holdes ren og ryddig.

Med en effektiv og grundig barnehagevask oppnår driften av barnehagen at både barn og ansatte blir mindre syke. I tillegg vil trivselen økes på grunnlag av at det både er rent og ryddig når de daglige rutinene skal etterfølges.

 

Gir et godt innemiljø

Dersom barnehagen vaskes grundig gjennom en profesjonell barnehagevask hver dag etter bruk, så vil innemiljøet kunne opprettholde kvaliteten på en effektiv måte. Med hjelp av gode og milde rengjøringsmidler vil barna kunne oppholde seg i barnehagen uten at de kan få si seg farlige rester fra rengjøringen dagen før.

Et godt inneklima opprettholdes også ved bruk av gode og tilfredsstillende sanitærprodukter på både bad og kjøkken. I tillegg til at harde flater vaskes med gode rengjøringsmidler er det viktig at det også blir foretatt en jevnlig vask av kosedyr, tepper og myke flater. En barnehagevask er nødt til å være grundig for å gi ønskede resultater.

 

Stiller store krav til renhold

En barnehagedrift med mange ansatte og barn stiller store krav til både barnehagevask og ryddighet i en hektisk hverdag. Profesjonelle renholdere rengjør både grundig og effektivt etter stengetid. Barnehagen fremstår derfor som nyvasket og skinnende ren når ansatte og barn møtes til nok en hektisk barnehagedag.

En barnehagevask er nødvendig for å kunne opprettholde en god hygiene der både barn og voksne oppholder seg. Dersom ikke hygienen er tilfredsstillende i barnehagen kan det få alvorlige konsekvenser for barnehagedriften.

Se Hva Kundene Sier Om Oss På Facebook

 • positive review  Veldig fornøyd med kvalitet og jobben Riktig Renhold har utført for oss. Anbefaler de på det sterkeste

  Aram Mirkani Avatar Aram Mirkani
  2019 januar 31

  positive review  Fantastisk fornøyd med kvaliteten i arbeidet Riktig Renhold har gjort på kontorene mine. Anbefaler gjerne

  Christian Hoff Olsen Avatar Christian Hoff Olsen
  2019 januar 31

  positive review  Profesjonelle og utfører jobben som avtalt.

  Filip Krzewski Avatar Filip Krzewski
  2019 januar 31

Gratis & Uforpliktende befaring