Byggvask i Oslo, Akerhus, Buskerud, Vestfold, Østfold

Bli kontaktet

Byggvask 

En byggvask utføres når et større byggeprosjekt eller et hus skal ferdigstilles. Dette er en form for grundig rengjøring som må utføres før potensielle kjøpere skal komme på en visning. En slik rengjøring krever at det er rengjort i henhold til gjeldende forskrifter og retningslinjer.

En tilstrekkelig byggvask skal sikre at byggeprosjektet ikke har etterlatt seg noe byggestøv eller andre ting som kan samle seg opp under en pågående byggeprosess. Det kan også rengjøres underveis i en byggeprosess for å unngå at det skadelige støvet samler seg og legger seg på flatene.

 

En tilfredsstillende byggvask

En byggvask utføres for å forhindre at miljøstoffer og andre avfallsstoffer etter byggeprosjekter etterlates og slik utgjør en risiko for mennesker. I utgangspunktet vil en slik rengjøring tilsi en grundig vask av vegger, tak, kjøkken og bad. I tillegg kan en byggvask omfatte fjerning av smuss og avfall som ligger igjen etter byggingen.

Med bruk av profesjonelle rengjørere oppnår du en byggvask som garantert tilfredsstiller forventninger og krav til potensielle kjøpere ved en eventuell visning. Dersom du kontakter et profesjonelt rengjøringsfirma vil du kunne få et tilbud som omfatter pris på grunnlag av både omfang og størrelse.

 

Bedre innemiljø og trivsel

Dersom du har rehabilitert din bolig vil det ofte ligge igjen rester etter restaureringen. Slikt avfall vil bidra til å gjøre innemiljøet ditt dårligere. På sikt kan slikt byggestøv og annet byggavfall føre til helseskader. Ved større byggeprosjekter er byggvask en nødvendig rengjøringsform som bør utføres i henhold til de retningslinjene som er satt av det offentlige.

På sikt vil et godt innemiljø føre til en bedre helse på bakgrunn av at det ikke finnes miljøstoffer eller andre skadelige stoffer i luften. Ved store byggeprosjekter kan det ligge igjen farligere miljøstoffer enn ved private restaureringer. Derfor er det viktig å sjekke at en byggvask har blitt foretatt før du eventuelt flytter inn i en ny bolig.

 

Gode rengjøringsmidler

Det benyttes i dag effektive og gode rengjøringsmidler ved byggvask når et byggeprosjekt er ferdigstilt og klar for visning. Dette er rengjøringsmidler som tilfredsstiller miljøkrav og retningslinjer i forhold til fjerning av byggestøv. Profesjonelle renholdsfirmaer benyttes produkter som er både er effektive og miljøvennlige ved renhold etter et byggeprosjekt.

Det kreves ulike rengjøringsmidler i forhold til hvilke typer materialer som skal rengjøres. Vinduene er gjerne dekket av byggestøv etter både en restaurering og et byggeprosjekt. Derfor er det viktig at det benyttes rengjøringsmidler som tilfredsstillende gjør dine vinduer skinnende rene under en byggvask.

Profesjonelle renholdere gir et godt resultat

Mange velger å benytte seg av et profesjonelt rengjøringsfirma når byggeprosjektet eller restaureringen er ferdig. En slik byggvask blir uført både effektivt og nøyaktig, slik at du raskt kan benytte boligen eller bygget slik som du ønsker. Med gode rengjøringsmidler er du sikret et skinnende resultat der både vegger, tak og flater er vasket på en utsøkt måte.

Når ditt byggeprosjekt eller restaurering er i sluttfasen kan du enkelt ta kontakt med et profesjonelt rengjøringsfirma for å spørre om et pristilbud som tilfredsstiller dine forventinger. Ved bruk av profesjonelle rengjøringstjenester for byggvask, så frigjør du kapasitet slik at du kan begynne på andre oppgaver!

 

Vi er stolt av å levere byggvask og vindusvask i Oslo, Akershus, Buskerud, Vestfold og Østfold.

Alle entreprenører trenger en samarbeidspartner som sørger for at byggene de fører opp blir vasket når jobben er utført. Vi har lang erfaring fra denne type arbeid og tilbyr noen av markedets beste priser.

Du kan oppleve og beundre skiftende årstidene gjennom skinnende rene vinduer.

I en travel hverdag glemmer vi å la øynene hvile på panoramautsikten, flyvende fugler og svevende bjørkegrener gjennom vinduet. Vi sørger for at de sjeldne øyeblikkene blir klare og ekte.

Gjennom rene og skinnende glass ser verden mye bedre ut. Våre profesjonelle vindusvaskere sørger for at vinduene er rene sommer som vinter.

Riktig Renhold tilbyr også andre tjenester til bedrifter som Daglig Renhold, Hovedrengjøring og Boning av gulv

Til Hjemmet, Borretslag og Sameier tilbyr vi Vaskehjelp, Flyttevask og Trappevask til borretslag og sameier

Se Hva Kundene Sier Om Oss På Facebook

 • positive review  Fantastisk fornøyd med kvaliteten i arbeidet Riktig Renhold har gjort på kontorene mine. Anbefaler gjerne

  Christian Hoff Olsen Avatar Christian Hoff Olsen
  2019 januar 31

  positive review  Profesjonelle og utfører jobben som avtalt.

  Filip Krzewski Avatar Filip Krzewski
  2019 januar 31

  positive review  Veldig fornøyd med kvalitet og jobben Riktig Renhold har utført for oss. Anbefaler de på det sterkeste

  Aram Mirkani Avatar Aram Mirkani
  2019 januar 31

Gratis & Uforpliktende befaring