bilde renhold i oslo

Beste Leverandør Av Vaskehjelp, Flyttevask og Renhold I Oslo

Ser du etter leverandør av Renhold i Oslo? Velkommen til vaskefirma Riktig Renhold – den beste leverandøren av renhold i Oslo. Vi ble etablert med et ønske om å virkelig utgjøre en forskjell for våres klienter. Vi brenner for faget renhold og tilbyr våre tjenester til både bedrifter og private i Oslo.

Se Hva Kundene Sier Om Vaskehjelp i Oslo Fra Oss På Facebook – Anbefaling

 • positive review  Veldig fornøyd med kvalitet og jobben Riktig Renhold har utført for oss. Anbefaler de på det sterkeste

  thumb Aram Mirkani
  1/31/2019

  positive review  Profesjonelle og utfører jobben som avtalt.

  thumb Filip Krzewski
  1/31/2019

  positive review  Fantastisk fornøyd med kvaliteten i arbeidet Riktig Renhold har gjort på kontorene mine. Anbefaler gjerne

  thumb Christian Hoff Olsen
  1/31/2019

Renhold Og Rengjøring For Bedrifter i Oslo

Riktig Renhold utfører et bredt spekter av tjenester for våres trofaste bedriftskunder. Mest populær er Daglig renhold, men vi leverer også tjenester som nedvask, byggvask, årlig hovedrengjøring, vindusvask, tepperens, utvask med mer.

Viktigheten Av Rengjøring For Bedrifter i Oslo

Gjennom å være den beste leverandøren av renhold i oslo – garanterer vi å sørge for at bedriften alltid har det rent og pent. Forskning understreker at et rent arbeidsmiljø reduserer sykefraværet til ansatte og øker produktiviteten, effektiviteten og arbeidsgleden. Vi utfører renhold med dette i mente og brenner for viktigheten av å alltid oppnå et godt rengjøring resultat for våres kunder.

Privat renhold i Oslo

Vaskehjelp, Flyttevask og Rengjøring For Private i Oslo

Vaskefirma Riktig Renhold har utvidet til å tilby renhold og rengjøring for private i Oslo. Etterspørselen etter private renholdstjenester som flyttevask, husvask eller utvask og fast vaskehjelp øker stadig. Vi mottar daglig henvendelser fra familier i oslo som ønsker renholdstjenester utført i sitt hjem. Vi kjenner godt til at det for mange oppleves både stressende, slitsomt og tidskrevende å håndtere eget renhold i hjemmet. Det er ikke lett å komme hjem fra en lang arbeidsdag for deretter å starte jobben med å vaske og holde hjemmet rent.
Private renhold i oslo blir stadig mer populært. Det sikrer et sunt hjemmemiljø for hele familien. Det bidrar til forbedret helse og økt velvære. I tillegg får du og din familie anledning til å bruke tiden deres på hva dere måtte ønske uten å ha dårlig samvittighet for renholdet.

Best På Pris – Gratis & Uforpliktende Befaring

Alle våres klienter får Gratis & Uforpliktende befaring. Enten det er av deres lokaler, bygg eller hjem. Vi setter service i førersetet og er opptatt av at alle kunder behandles etter deres behov.

Få Gratis & uforpliktende Befaring For Renhold I Oslo til din bedrift Gratis her.

Eller book Befaring for fast vaskehjelp eller flyttevask til ditt hjem.

Andre Områder Vi Leverer Rengjøring

Riktig Renhold leverer også renhold i Drammen Akershus, Buskerud, Vestfold og Østfold

 

Bli Kontaktet Vedrørende Flyttevask / Vaskehjelp & Renhold i Oslo