Visningsvask

bli kontaktet

Fresh opp boligen med visningsvask

En visningsvask er gjerne nødvendig før du inviterer til første visning ved et boligsalg. De fleste benytter eiendomsmegler før de skal selge boligen sin. I den forbindelse er det en rekke forventinger i forhold til hvordan boligen skal presenteres på visning. Med gode tiltak slik som visningsvask er det mulig å øke antall personer som kommer på visning.

Deretter er det viktig at boligen din er stylet riktig i forhold til trender og behov i boligmarkedet til enhver tid. Det er derfor viktig at boligen er tilrettelagt for både visning og salg, allerede ved fotografering av boligen slik at boligannonsen kan bli attraktiv for potensielle kjøpere. En visningsvask gjør ofte susen her.

Ren bolig før salg

Det er viktig at boligen din er tilfredsstillende rengjort før fotografering og visning. Derfor er det mange boligselgere som tyr til profesjonelle renholdere i forkant av boligsalget. En visningsvask kan føre til at boligen din blir mer attraktiv for potensielle kjøpere. Med en velluftende bolig er førsteinntrykket sikret på en tilstrekkelig måte.

Du kan gjerne utføre visningsvasken selv uten at du behøver å benytte mer penger enn det du allerede har inkludert i budsjettet. Derimot anbefales det å benytte et rengjøringsfirma slik at du kan være sikker på at boligen din er rengjort godt nok for de som kommer på visning.

 

Gjør boligen mer attraktiv

Du kan velge å presentere boligen din på mange måter før et eventuelt salg. Det anbefales at du sjekker andre boligannonser og ikke minst rådfører deg med en megler før du eventuelt begynner forberedelsene av boligsalget. Visningsvask er kanskje det enkleste steget, og det krever ikke all verdens av innsats.

Mange velger derimot å foreta store oppussinger før boligsalget finner sted. Dette er forberedelser som ofte ikke er nødvendig å gjennomføre, da du sannsynligvis ikke får igjen pengene du har brukt ved et eventuelt salg. Derfor lønner det seg å først foreta en vurdering sammen med eiendomsmegler før du begynner på store og kostbare prosjekter. En visningsvask vil til gjengjeld være veldig rimelig, men samtidig mest sannsynlig tilføre verdi.

 

Presentasjon av boligen

En god presentasjon av boligen både på bilder, og ikke minst ved visning, er avgjørende for resultatet av boligsalget. Det er derfor viktig å vektlegge boligens helhetlige utseende før det tas bilder til boligannonsene. I tillegg er det fint om du kan få rådgivning av profesjonelle aktører i markedet før du eventuelt gjør store endringer. En visningsvask vil uansett være med på å heve førsteinntrykket.

Ved presentasjon av boligen er selvfølgelig førsteinntrykket viktig. Det er mange ulike typer mennesker som kommer på visning før salg, der alle har forskjellige meninger om hva som er passende og pent. Derfor er det viktig å jobbe mot en presentasjon som er tilpasset folks generelle smak og behov. Nærmest uansett hvem som kommer, så står nok et rent hjem høyt. Nettopp derfor er en visningsvask så effektivt.

 

Boligstyling og fotografering

For å presentere boligen før salg er det viktig at du forbereder boligen tilstrekkelig før visning. I tillegg til en visningsvask er det mange andre måter å gjennomføre forberedelsene på. Mange velger å benytte seg av fagfolk som kan ta seg av både boligstyling og fotografering.

Mange eiendomsmeglere kan tilby deg en pakkeløsning som inkluderer boligstyling og fotografering. Eiendomsmegleren kan eventuelt også gi gode anbefalinger på de tjenestene som kan være nødvendig til enhver tid. En profesjonell boligstyling og fotografering vil utgjøre en stor forskjell i forhold til presentasjonen av boligen din i boligannonsen, og en visningsvask er den lille ekstra toppen av kaka.

 

Miljøvennlige rengjøringsprodukter

En visningsvask er anbefalt uavhengig av om du benytter deg av profesjonelle innen boligstyling, fotografering eller boligsalg. Førsteinntrykket er likevel det viktigste i forhold til hvordan du velger å presentere boligen din både før og under salg.

Et profesjonelt rengjøringsfirma foretar visningsvask på en effektiv og tilstrekkelig måte slik at boligen din dufter rent før potensielle kjøpere ankommer. Ved visningsvask blir det benyttet miljøvennlige rengjøringsprodukter som tilfredsstiller de krav og retningslinjer som er anbefalt av offentlige myndigheter.

 

Tilpasset rengjøring

Ved å benytte deg av et profesjonelt rengjøringsfirma vil du slippe bekymringer om at rengjøringen ikke er utført tilstrekkelig før første visning. Din visningsvask blir skreddersydd etter dine behov og ønsker. Det kan utføres rengjøring av både tak og vegger slik at rommene virker lysere.

I tillegg rengjøres det i alle rom inkludert bad og kjøkken. Det vaskes inni og utenpå skap, slik at det blir tilstrekkelig rent om noen skulle finne på å åpne et skap under visningen. Vifter, ventiler og sluk vil bli rengjort ved behov, slik at boligen din lukter rent og innbyr til et godt bomiljø for potensielle kjøpere. Slik sørger en visningsvask for å gi kjøperne et bedre inntrykk.

 

En vellykket visning med visningsvask

En profesjonell visningsvask vil bistå deg i å presentere din bolig på en tilstrekkelig måte før et eventuelt boligsalg. Det er utallige kjøpere i det norske boligmarkedet som til enhver tid er på jakt etter drømmeboligen sin. Det er derfor viktig at du som boligselger benytter deg av tilgjengelige hjelpemidler før du skal legge boligen ut for salg.

Ved å gjennomføre en profesjonell rengjøring og boligstyling før salg vil du garantert oppnå mange fordeler som ikke alle andre boligselgere har. En god og profesjonell visningsvask tilrettelegger for at din bolig presenteres på en god og gjennomført måte ved både fotografering og ikke minst visning for potensielle kjøpere.

Se Hva Kundene Sier Om Oss På Facebook

 • positive review  Veldig fornøyd med kvalitet og jobben Riktig Renhold har utført for oss. Anbefaler de på det sterkeste

  Aram Mirkani Avatar Aram Mirkani
  2019 januar 31

  positive review  Fantastisk fornøyd med kvaliteten i arbeidet Riktig Renhold har gjort på kontorene mine. Anbefaler gjerne

  Christian Hoff Olsen Avatar Christian Hoff Olsen
  2019 januar 31

  positive review  Profesjonelle og utfører jobben som avtalt.

  Filip Krzewski Avatar Filip Krzewski
  2019 januar 31

Gratis & Uforpliktende befaring