Renhold Oslo | Vaskehjelp Oslo

Din pålitelige
partner for renhold, vaskehjelp og flyttevask i Oslo.

Gratis befaring Ring oss

Om Riktig Renhold Oslo

Velkommen til Riktig Renhold i Oslo, hvor vi kombinerer faglig kompetanse med fleksible løsninger. Vi tjener både bedriftskunder og private hjem i Oslo-området. Med tjenester som daglig renhold, vaskehjelp, flyttevask, boning av gulv og byggvask, er vi her for å gjøre ditt liv enklere.

OM OSS

Anmeldelser

positive review Veldig fornøyd med kvalitet og jobben Riktig Renhold har utført for oss. Anbefaler de på det sterkeste

Aram Mirkani Avatar ARAM MIRKANI 2019 JANUAR 31

Vi var veldig fornøyde med Riktig Renhold i forbindelse med vår flytting fra leilighet på 53m2. Vi bestilte flyttevask med fornøydgaranti, og de kom til tiden og gjorde en fantastisk jobb. Til og med stekebrettene vi ikke hadde sjanse på å få rene klarte de på null og niks! De ble ferdige etter avtalt tid, og vasken ble godkjent fra kjøper uten tvil 🙂 Anbefales!

Aksel Helmersen / Google

Strålende fornøyd på alle mulige måter. Rengjøringen kunne umulig vært bedre. Anbefales på det sterkeste.

Eli Tore / Google

Renhold Oslo

Riktig Renhold i Oslo forstår hvor viktig det er med et rent og innbydende miljø, enten det er i kontorlokaler, butikker eller hjem. Vi har bygget opp en sterk kompetanse innen renholdsbransjen, og vår dedikasjon til kvalitet har gjort oss til et ledende valg for renhold i Oslo. Med fokus på miljøvennlige metoder og høykvalitets service, er vi engasjert i å oppfylle og overgå våre kunders forventninger. Så hvis du ser etter en pålitelig renholdsaktør i hovedstaden, er Riktig Renhold her for å hjelpe.

Read more

Kontorvask Oslo

Daglig og ukentlig kontorvask i Oslo står høyt på listen over våre mest etterspurte rengjøringstjenester. Som et sertifisert renholdsfirma i Oslo-området, ser vi verdien av et optimalt inneklima på kontoret. Flere og flere firmaer i Oslo velger nettopp våre kontorvasktjenester for å nyte fordelene av et rent og attraktivt arbeidsmiljø. Med fokus på kvalitetskontorvask, bidrar vi til et sunnere og mer produktivt kontormiljø for bedrifter i hele Oslo.

Brakkevask Oslo

Brakkevask i Oslo er et stadig økende behov blant bygg og entreprenørfirma. Vi, som renholdsfirma, har god erfaring med gjennomføring av effektiv brakkevask i Oslo.

 • Effektiv brakkevask i Oslo-området
 • Tilpasset bygg- og entreprenørbransjen
 • Fokus på kvalitet og detaljer

Viktigheten av rengjøring for bedrifter i Oslo

Gjennom å være den beste leverandøren av renhold i Oslo – garanterer vi å sørge for at bedriften alltid har det rent og pent. Forskning understreker at et rent arbeidsmiljø reduserer sykefraværet til ansatte og øker produktiviteten, effektiviteten og arbeidsgleden. Vi utfører renhold med dette i mente og brenner for viktigheten av å alltid oppnå et godt rengjøring resultat for våres kunder. Vi skal være et foretrukkent renholdsfirma i Oslo.

 • Reduser sykefravær med kvalitetsrenhold
 • Øk produktivitet og arbeidsglede
 • Foretrukket renholdsfirma i Oslo

Privat renhold i Oslo

Vaskefirma Riktig Renhold har utvidet til å tilby renhold og rengjøring for private i Oslo. Etterspørselen etter private renholdstjenester som flyttevask, visningsvask, husvask eller utvask og fast vaskehjelp øker stadig. Vi mottar daglig henvendelser fra familier i Oslo som ønsker renholdstjenester utført i sitt hjem. Vi kjenner godt til at det for mange oppleves både stressende, slitsomt og tidskrevende å håndtere eget renhold i hjemmet. Det er ikke lett å komme hjem fra en lang arbeidsdag for deretter å starte jobben med å vaske og holde hjemmet rent.

 • Utvikling i etterspørsel etter privat renhold i Oslo
 • Tilpasset travle livsstiler
 • Fokus på helse og velvære

Visningsvask

Selge bolig? Visningsvask er med på å selge boligen bedre. Førsteinntrykket til ny kjøper er i stor grad med på å bestemme om vedkommende byr eller ikke. Visningsvask i Oslo er derfor blitt en svært populær tjeneste som til stadighet blir brukt av boligselgere.

 • Forbedre førsteinntrykket med visningsvask i Oslo
 • Øk salgsprisen på boligen din
 • Populær tjeneste blant boligselgere i Oslo

Godkjent Renholdsfirma Oslo

Som et godkjent renholdsfirma i Oslo er vi tilgjengelige for å svare deg på det du måtte lure på. Enten du lurer på hvordan du kan vaske hjemmet ditt effektivt, eller hvordan vi effektivt kan rengjøre kontorene dine vil vi som et godkjent renholdsfirma i Oslo alltid kunne gi deg et kompetent svar på de spørsmålene du måtte ha.

 • Godkjent og sertifisert renholdsfirma i Oslo
 • Kompetent rådgivning og veiledning
 • Skreddersydde løsninger for alle renholdsbehov

Best på pris – Gratis & Uforpliktende Befaring

Alle våres klienter får Gratis & Uforpliktende befaring. Enten det er av deres lokaler, bygg eller hjem. Vi setter service i førersetet og er opptatt av at alle kunder behandles etter deres behov.

 • Gratis og uforpliktende befaring i Oslo
 • Individuell behandling av hver klient
 • Best på pris for renhold i Oslo

Adresse

Ring: +47 70309944

Jernbanetorget 1, 0154 Oslo.

Riktig Renhold – Renhold Oslo Jernbanetorget 1, 0154, Oslo

Ta kontakt med oss!