Misjon

Riktig Renhold AS ble stiftet med formål å tilby kvalitetstjenester innen renhold hver dag. Vi er stolte av våre dyktige og erfarne renholdere som setter pris på jobben sin og forstår at jobben vi utfører er meningsfull.

Før stiftelsen foretok vi en grundig analyse av markedet, tjenestebehov, kundebehov for å finne ut hvordan vi kan oppfylle og overgå kundens forventninger.

Verdier

Vi er svært takknemlige for at våre tidligere partnere har latt oss vokse, forbedre oss, og gitt oss en dyptgående forståelse for at kunden og kundens behov er det viktigste.

Vi har ansatte som trives og setter pris på jobben sin. Glade og fornøyde kunder er det vi lever for. Det vi skaper sammen med våre ansatte og kunder er noe mer enn et vanlig samarbeid. Det er vårt mål at våre kunder ser på oss som en viktig partner. Derfor forplikter vi oss til å finne den beste løsningen og levere høy renholdskvalitet

Tjenester

Vi utfører tjenester for både bedrift og privatmarkedet i Oslo, Akershus, Buskerud, Vestfold og Østfold. Blandt bedrifttjenestene våres finner du daglig renhold, hovedrengjøring, boning av gulv og byggvask.

Av tjenester til private tilbyr vi Flyttevask og Fast Vaskehjelp

Shampoohuset.no er et datterselskap av Riktig Renhold AS.

Bli kontaktet for en hyggelig renholdsprat