TJENESTER

Våre tjenester:

«Riktig Renhold AS» er en seriøs og pålitelig leverandør som sikrer en optimal leveranse av periodiske og sporadiske renholdstjenester for våre kunder.
Vår solide og høye faglig kompetanse sikrer høy kvalitet. Vi fokuserer på kvalitetskontroll og personalopplæring. For oss er det viktig å forstå kundens behov og forventninger for å kunne overgå disse.

 

Vårt mål er å alltid møte og overgå kundens forventninger.

«Riktig Renhold AS» tilbyr:

  • – Daglig renhold;
  • – Vindusvask;
  • – Hovedrengjøring;
  • – Gulvlakkering;
  • – Tepperens, osv.

Vi er blant de beste på markedet når det gjelder daglig renhold. Våre sterke sider er påpasselighet, omhyggelighet, forståelse av kundens behov og forventninger for å kunne overgå disse, noe som sikrer høy kvalitet.
Et godt arbeidsmiljø og rene omgivelser skaper ikke bare trivsel, men gir også høyere produksjon, følelsesmessig velvære og bedre humør. Vi er glade for å bidra til rene og sunne arbeidsomgivelser.

 

Forskning viser at daglig renhold på arbeidsplassen gir lavere sykelighet blant medarbeidere og deres familiemedlemmer, samt høyere produksjon og effektivitet. En ren og ryddig arbeidsplass reduserer sjansen for allergier og astmasymptomer.

 

Jobben vi utfører er meningsfull og viktig for oss, derfor er hver enkel kunde betydningsfull. Uansett om det er renhold på kontor, barnehage, kjøpe- eller treningssenter, restaurant eller helseforetak, er kvalitet og resultat rettesnoren for alt arbeidet vi utfører.

Daglig renhold

«Riktig Renhold AS» utfører daglig renhold og sørger for at deres lokaler er rene. Daglig renhold omfatter oppgaver som renhold av gulv og inventar, søppelhåndtering, rengjøring og desinfisering av toaletter, påfyll av toalettpapir og håndsåpe.

 

  • Du trenger ikke bekymre deg for at personen som er ansvarlig for renhold hos dere, ikke møter på jobb. Vi sørger for en skikkelig rengjøring av deres lokaler for et strålende rent resultat.Vi setter vår stolthet i å kunne tilby fleksible tjenester, og sørger for å utføre jobben til avtalt tid;
  • Kvalitetskontroll av renhold hos hver enkelt kunde gjennomføres minst én gang per måned.
Få pristilbud

Vindusvask

Du kan oppleve og beundrede skiftende årstidene gjennom skinnende rene vinduer.

I den travel hverdag glemmer vi la øynene hvile på panoramautsikten, flyvende fugler, svevende bjørkegrener gjennom vinduet. Vi vil sørge for at de sjeldne øyeblikkene når du ser gjennom vinduer blir klare og ekte.

 

Gjennom rene og skinnende glass ser verden mye bedre ut. Våre profesjonelle vinduspussere sørger for at vinduene blir rene sommer som vinter.

Få pristilbud

Gulvlakkering

Legg viktige oppgaver i eksperters hender.

«Riktig Renhold AS» er stolt av å kunne tilby tjenester av fagfolk som spesialiserer seg i gulvlakkering og gjør det hver dag.

Med over 100 fornøyde kunder som gleder seg over renoverte gulv som oppleves som nye, øker verdien og holder lenger.

 

Våre eksperter innen gulvlakkering tilbyr:

  • Totalrenovering av lakkerte gulv;
  • Gjenlakkering av lakkerte gulv.
Få pristilbud

Tepperens

«Riktig Renhold AS» mestrer alle detaljer og finesser innen tepperens. Vi fjerner maksimalt med smuss, flekker, dårlig lukt og allergener på en miljøvennlig måte, og du som kunde vil være fornøyd med resultatet. Vi benytter oss av toppmoderne rensemaskiner som gjør teppene grundig rene.

 

«Riktig Renhold AS» er en erfaren aktør innen renholdsfaget, hos oss er hver detalj nøye gjennomtenkt. Rene tepper er vesentlig for et sunt innemiljø, derfor anbefaler vi at tepper renses minst én gang per måned. På den måten kan du redusere risiko for vekst av husstøvmidd som er en av de vanligste årsakene til astma, allergier og andre luftveissykdommer.

Få pristilbud

Hovedrengjøring

«Riktig Renhold AS» tilbyr skikkelig hovedrengjøring, noe de fleste gruer seg til eller ikke har tid til å gjøre. Hovedrengjøring er omfattende, tidkrevende og må utføres skikkelig.

 

Hovedrengjøring omfatter rengjøringav tak, ventiler og lysarmaturer, vegger, pussing av innvendig glass, vinduskarmer,dører, fotlister, inventar, samt desinfisering av toaletter.

 

«Riktig Renhold AS» anbefaler å gjennomføre en hovedrengjøring minst én gang i året. En hovedrengjøring gir et løft til lokalet og har en positiv innvirkning på bedriftens arbeidsmiljø og innemiljøet hjemme.

Få pristilbud

Byggvask

 

Alle entreprenører trenger en samarbeidspartner som sørger for at byggene de fører opp blir vasket når jobben er utført. Vi har lang erfaring fra denne type arbeid og tilbyr noen av markedets beste priser.

Få pristilbud