Om Oss

Gratis befaring

Vi tilbyr en kostnadsfri evaluering av dagens renhold og skreddersyr et tilbud individuelt tilpasset hver kunde

Kundespesifisert renholdsplan

Vi utarbeider en unik løsning for hver kunde, som er skreddersydd kundens behov og budsjett .Vi har renholdere ,som vi etter nøye vurdering håndplukker til hver kunde.

Tilbud og etterspørsel ( supply and demand )

Det finnes mye forskjellige tilbud og etterspørsel i renholds bransjen, men det er få av oss som kan skilte med kvalitet på høyt nivå.

«Riktig Renhold AS» ble stiftet med formål å tilby kvalitetstjenester innen renhold hver dag. Vi er stolte av våre dyktige og erfarne renholdere som setter pris på jobben sin og forstår at jobben vi utfører er meningsfull.

 

Før stiftelsen foretok vi en grundig analyse av markedet, tjenestebehov, toppmoderne løsninger, kundebehov og hvordan vi kan oppfylle og overgå kundens forventninger.

 

Vi er svært takknemlige for at våre tidligere partnere har latt oss vokse, forbedre oss, og gitt oss en dyptgående forståelse for at kunden og kundens behov er det viktigste.

 

Med mer enn tre års erfaring har vi forstått at de fleste ikke er fornøyd med renholdstjenestene de får. Ofte føler kunden seg oversett, kundens ønsker og behov blir ikke hørt og oppfylt, leveransen og kvaliteten er ikke stabil og forutsigbar over tid, bare i starten osv.

 

Vi har ansatte som trives og setter pris på jobben sin. Glade og fornøyde kunder er det vi lever for. Det vi skaper sammen med våre ansatte og kunder er noe mer enn et vanlig samarbeid. Det er vårt mål at våre kunder ser oss som en viktig partner.Derfor forplikter vi oss til å finne den beste løsningen og levere høy renholdskvalitet.