Riktig renholdRiktig renhold
Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Jevnlig renhold

Dette er den vanligste formen for renhold vi utfører og består av at vi kommer til deg 1 til 7 dager i uken og sørger for at lokalene du jobber i er rene. Her støvsuger vi, vasker gulv, glassflater, toaletter, garderober, kantiner, kontorer og alle andre former for arealer som finnes. Detaljene i hvordan vi løser dette for nettopp deg avtaler vi under og etter befaringen.

Vi utfører

    Vask av vegger, overflater og tak.
√    Generell rengjøring og desinfeksjon av toaletter, dusj, bad og garderober.
√    Rengjøring av ulike typer gulv som f.eks. vinyl, linoleum, fliser, tregulv, parkett, laminat, stein og betonggulv.
√    Vask/rens av møbler, tepper, og tekstiler.
√    Rens av sluk.

 
 

Hovedrengjøring

De aller fleste trenger og ønsker en hovedrengjøring et par ganger i året. Selv med jevnlig renhold vil det være enkelte flater som trenger ekstra behandling. Etter en hovedrengjøring får du et skinnende rent arbeidsområde og gir deg selv og dine kollegaer bedre muligheter for å øke arbeidsinnsatsen. Hovedrengjøring, eller nullstilling som er det uttrykket vi bruker da, gjøres ofte også i forkant av oppstart av et oppdrag. Dette er mest aktuelt for de som har spesielt skitne lokaler eller der hvor renholdet har vært forsømt over tid.

Vi tilbyr daglig rengjøring når det passer. Du vil kunne velge et rengjøringsprogram som er tilpasset ditt spesifikke behov.

 

Byggvask

Alle entreprenører trenger en samarbeidspartner som sørger for at byggene de fører opp blir vasket når jobben er utført. Vi har lang erfaring fra denne type arbeid og tilbyr noen av markedets beste priser.

 
 
 

Gulvbehandling

Gulv kommer i ekstremt mange fasonger. Felles for alle de ulike typene gulv er at de slites av bruk. Vi tilbyr flere ulike typer gulvbehandling, med boning som det klart mest populære alternativet. Vi boner gulvene dine raskt og effektivt og gjør det selvsagt utenfor arbeidstid sånn at arbeidet ikke blir forhindret.

 

Vindusvask

Vinduer trenger å vaskes med jevne mellomrom. Vi tilbyr vask av vinduer i alle typer bygg og høyder.

 
 
 

Brakkevask

Alle entreprenører trenger en samarbeidspartner som sørger for at brakkene de plasserer ut blir vasket og holdt i en stand som gjør at de som oppholder seg der trives. Vi har lang erfaring fra denne type arbeid og tilbyr noen av markedets beste priser. Vi tilpasser renholdet etter kundens behov og kan levere alt fra enkelt renhold, til en fullservicetjeneste bestående av blant annet jevnlig renhold, leverering av matter, vask av arbeidstøy og levering og påfyll av alt av såper, kremer, rens, papir og ikke minst det sorte gullet og uunværlige arbeidsverktøyet kaffe. Vi leverer tjenester for alle typer brakker, fra spise- til wc- og møteromsbrakker.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 

Kontakt Oss

Motta en gratis pristilbud for rengjøringtjenester som passer dine behov og ditt budsjett

Navn/Firma:

E-Post:

Emne

Din melding:

Hovedkontor:

RIKTIG RENHOLD AS
Bruveien 11A, 3055,
KROKSTADELVA
Kontakt oss for befaring og avtale:
+47 40609647
Eller send epost:
post@riktigrenhold.no