Riktig renholdRiktig renhold
Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Hva skjer på en befaring?

Før befaring

AVDEKKE

worrys

Før befaringen trenger vi informasjon om hva slags lokaler dere har. Om det er en fabrikk, et bakeri, en barnehage, dagligvarebutikk eller en marina, er nyttig informasjon for oss. Omtrentlig størrelse på lokalene, hva slags gulv dere har og antall ganger i uka dere har og/eller vil ha renhold er også nyttig å vite. Jo mer informasjon vi får i forkant, jo bedre jobb kan vi gjøre på befaringen.

Under befaring

MÅLE OPP

laser

På selve befaringen går vi gjennom lokalene, enten sammen eller alene om dere foretrekker dette. Har dere tegninger av lokalene er det supert, men om ikke går vi gjennom alle rommene og måler dem opp. Vi ser også på og vurderer standarden på lokalene og hvordan renholdet utføres i dag. Foruten dette er den viktigste jobben vi gjør på befaring, å være tilgjengelig for å svare på de spørsmålene du måtte ha til oss.

Etter befaring

KONKLUDERE

happy

Etter befaringen samler vi sammen all informasjonen vi har hentet fra deg og befaringen. Denne bruker vi til å sette sammen et tilbud hvor vi forsøker å utnytte ressursene – menneskene, maskinene og utstyret vi bruker – best mulig. Tilbudet sendes vanligvis ut arbeidsdagen etter at vi har vært på befaring. Dagen etter dette igjen vil en av våre medarbeidere kontakte deg for å sjekke at tilbudet er mottatt og at innholdet er som forventet.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 

Kontakt Oss

Motta en gratis pristilbud for rengjøringtjenester som passer dine behov og ditt budsjett

Navn/Firma:

E-Post:

Emne

Din melding:

Hovedkontor:

RIKTIG RENHOLD AS
Bruveien 11A, 3055,
KROKSTADELVA
Kontakt oss for befaring og avtale:
+47 40609647
Eller send epost:
post@riktigrenhold.no